headermask image

header image

Ιταλία κατά την τελευταία ασθμαίνω επιθέσεις Veneto: σήμερα εκατοντάδες Βενετοί μεταφέρονται εντός καραμπινιέρο έδρα της. Ίσως να τους παλινωδώ τους υποστήριξη για Βενετικό Εθνικό Κόμμα;

Πώς φοβάται είναι η κατάσταση της ιταλικής Βενετικό ανεξαρτησία και πόσες είναι οι ψήφοι Βενετικό Εθνικό Κόμμα κερδίζει για να δικαιολογήσει μια τέτοια αντιδημοκρατική ενέργεια αντάξια του πιο ωμή στυνομική καθεστώς;

Σήμερα συνέβη – και όπως μας γράψετε αυτό συνεχίζει να συμβαίνει – μια σοβαρή περίπτωση ΧΩΡΙΣ προηγούμενα, ότι κατά τη γνώμη μας, υπονομεύει τη δημοκρατική βάση αυτής της κατάσταση, που ίσως φτάσει στο τέλος της ημέρας.

Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου, αρκετοί στρατιώτες των καραμπινιέρων, και της Guardia di Finanza – είναι ανεξήγητο γιατί το άλλο σύνολο των ιταλικών στρατιωτικών ενεργοποιήθηκε, αν δεν είναι να κάνει βρώμικη δουλειά – διεξάγουν ενδελεχή έλεγχο προς εκατοντάδες Βενετικό των πολιτών που υπέγραψαν για τη στήριξη του εκλογικού καταλόγου των Βενετικό Εθνικό Κόμμα για την επαρχία της Πάδοβα.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν τον Στρατό να αφιερώσει ένα τέτοιο ιδιαίτερα να έχει την προσοχή που μας επιτρέπεται να παρουσιάσουν τους εαυτούς μας σε αυτές τις τοπικές εκλογές, μας εκτελεί μια εντελώς δημοκρατική πορεία. Πρέπει να αφήσουμε τους δικηγόρους των νομικών συνέπειες, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που θα προκύψουν.

Είμαστε βαθιά λύπη και σοκαρισμένος, διότι είμαστε εκμάθηση λεπτομέρειες που είναι ανησυχητικό εξετάζει πώς οι επιθεωρήσεις αυτές διενεργούνται. Δεν βρείτε δικαιολογείται ότι εντός των ιδιωτικών κατοικιών εκατοντάδων Βενετικό πολίτες, χωρίς ακόμα καμία κρίμα για τους ηλικιωμένους, οι ένστολοι άνδρες δείξει, συχνά δε χωρίς καν αναφέροντας τους λόγους, που εκπροσωπούν το ιταλικό κράτος, ορισμένες φορές ακόμη και σε έναν κατά τρόπο
και χωρίς κανένα σεβασμό, για τη διεξαγωγή ανακρίσεων μαθαίνουμε ότι είναι αρκετά ασαφής, ή εκφοβισμό από διοικών να εμφανιστούν σε καραμπινιέρο κεντρικές ΧΩΡΙΣ δίνοντας περαιτέρω λόγους.

Αυτές οι ειδήσεις έρχονται από όλη την επαρχία: Saccolongo, Albignasego, CADONEGHE, Cittadella, Grantorto, Candiana, Polverara και ούτω καθεξής. Όλη η οικογένεια των υποστηρικτές αποδυναμώνονται από έχοντας καραμπινιέρο δακτυλίου κουδούνι τους, ίσως μπροστά από γείτονες, αναρωτιέσαι “ποιος ξέρει τι έχουν κάνει”.

Ας φανταστούμε για μια στιγμή πώς αυτές οι φτωχοί πολίτες αισθάνονται με το να είναι αναγκασμένοι σε μια τέτοια ανορθόδοξη ανάκριση και ρωτούν αν “Ξέρεις PNV”, ή “Υπογράφων έχετε ένα εκλογικό κατάλογο για PNV”, ή αν “την υπογραφή σας για PNV έχει απέσπασε “ίσως με εχθρικό ύφος, όπως έχει αναφερθεί σε μας σε ορισμένες περιπτώσεις.

Καταδικάζει όπως “εμφάνιση” σε καραμπινιέρο έδρα της δεν αργότερα από τη Δευτέρα το πρωί “, των” είστε υποχρεωμένοι να εμφανίζονται στο Στρατό σύνθετες 5ο έως τον Ιούνιο του “do δεν δίνει σίγουρα ένα αίσθημα δημοκρατικό σεβασμό προς εκείνους που υπογεγραμμένος λίστα μας.

Στην πραγματικότητα, ο φόβος μας είναι ότι σε αυτή την κατάσταση κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση και στο φόβο θα παλινωδώ ακόμα να έχουν υπογράψει ή θα μπορούσε ακόμη και να υποκρινόμαστε δεν αναγνωρίζουμε αυτό. Μπορούμε να πούμε ότι οποιαδήποτε Βενετικό που θέλει να αποφύγει τα προβλήματα, σε μπροστά από ένα ένστολο Carabiniere που ζητά από τα θέματα αυτά, είναι κατά ένα ελάχιστο που μια δύσκολη κατάσταση και ότι τουλάχιστον θα πρέπει να μπουν στον πειρασμό να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Σε λειτουργία την άλλη πλευρά είμαστε ενθαρρύνεται από το γεγονός ότι πολλοί δεν πτοεί
από τους εκπροσώπους του ιταλικού στρατού: μεταξύ όλων μας δείχνουν ένα θαρραλέο ηλικιωμένη γυναίκα άνω των 90 ετών που πραγματοποιήθηκαν καραμπινιέρο διαφύγει χρησιμοποιώντας το περπάτημα
ραβδί! Άλλα αντ ‘έχουν καλέσει κλάμα μας λέει ότι λυπάται για την υπογραφή για PNV, διότι δεν πιστεύω ότι θα καταλήξουμε στο εσωτερικό των καραμπινιέρων της έδρας αυτού.

Θεωρούμε ότι σε κάθε περίπτωση όλα τα Ενετικά πολίτες πάντα το όνομα, επώνυμο, και το δελτίο ταυτότητάς του που παρουσιάζει αυτή τη λειτουργία, ότι σε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι διεξάγεται με πολιτικά κίνητρα. Είναι όλα αυτά η δημοκρατία; Για μας είναι πράγματι μοιάζει με κάτι εντελώς διαφορετικό, που μοιάζει με μια γεύση από το αστυνομικό κράτος ότι η Ιταλία θέλει να επιβάλλει για να χτυπήσει PNV, Βενετικό Εθνικού Κόμματος, που είναι η πρώτη να έχουν αποφασίσει να ζητήσει λαϊκή συναίνεση μεταξύ των Βενετών αναφέροντας δίκαιου στόχο την επιδίωξη, που είναι ενετικό Ανεξαρτησίας, για να επιτευχθεί, μέσω μιας
δημοκρατικό δημοψήφισμα με τους παρατηρητές από τη διεθνή κοινότητα. Είναι σαφές ότι η κατάσταση δείχνει πολύ φόβο. Πρέπει να αναρωτηθούμε αν αυτό δεν είναι ακριβές λόγο να προκαλέσει μια τέτοια “αφιερωμένο” προσοχή, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια επίθεση με άλλους καταλόγους που συμμετέχουν στις επαρχιακές εκλογές.. Είμαστε τόσο φοβερό να το ιταλικό κράτος, που προσπαθούν με όλες τους μπορεί να είναι σε γωνία μας, ακόμη και από τους οπαδούς μας τρομάζεις;

Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζουν τις δημοσκοπήσεις και οι ψηφοφόροι “προθέσεις πολύ καλύτερα από μας και η Νόμιζα ότι προκύπτουν φυσικά είναι ότι μας επικοινωνία μας φέρνει πιο συναίνεση ότι η Ιταλική μέρη είχαν προβλεφθεί.

Άλλα ερωτήματα που προκύπτουν φυσικά: υπάρχει ένα μυστικό αρχείο σε ορισμένα γραφεία των εν λόγω λυπηρό το γεγονός ότι η ιταλική cast είναι masterminding μια τέτοια αξιοθρήνητη καταστολή λειτουργία των πολιτικών γεύση;

Ένα αρχείο με σαφήνεια και δεν επιτρέπεται παρά τις τυχόν εκτιμήσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, στην οποία τα ονόματα, το τελευταίο όνομα, την ηλικία, καθώς και κάθε οι σχέσεις που έχουν ήδη συγκεντρωθεί; Μπορεί από σήμερα αυτό το μυστικό αρχείο που φανταζόμαστε υφιστάμενων στο πλαίσιο του Υπουργείου του Εσωτερικών θα ενημερώνει επίσης το προφίλ ενός χαρακτήρα, ανάλογα με τις απαντήσεις που μας υποστηρικτές δίνουμε ….

Είναι λογικό να ρωτήσω αν όλα αυτά, διότι τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες – και εμείς να πω ότι είναι πολύ ήρεμα – αλλά είναι κάτι φυσιολογικό.

Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη εξασφαλίσει τη νίκη μας, γιατί χάρη στην καταστολή απευθύνονται για να αποφευχθεί ότι οι κατάλογοι συμμετέχουν στις εκλογές, είμαστε απόκτηση παρτίδα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης που μας κάνει να καταλάβουμε ότι προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μπορούμε να πούμε ότι, αν οι Ιταλοί θέλουν να αποφύγουν να συμμετάσχουν στην επόμενη εκλογές, τότε θα μας κάνει μια μεγάλη χάρη, από το ότι θα διευκολύνει για μας να αποκτήσουν μεγαλύτερη υποστήριξη για ευρεία νίκη στο εξής περιφερειακά εκλογές, όταν το Ενετικό Εθνικού Κόμματος θα δώσει την έξωση προειδοποίηση προς το Ηθοποιοί που κρατά υπό Ιταλική κυριαρχία.

Ασφαλώς, όταν θα αρχίσει το PNV γνωρίζουμε ότι ο χρόνος που θα έρθει, όταν θα να βρεθεί σε ερεθίζουν, όταν έγραψε “Veneto 201X ανεξαρτησία και την ευτυχία” μας ότι γνώριζε ότι αντί του X θα υπάρχει ένας μικρός αριθμός, ίσως μια 0, 1 ή 2 και για το λόγο αυτό έχουμε έτοιμες: η Ιταλία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί μας κόμμα είναι η ψηφιακή, από μια νέα γενιά, undestructible. Είμαστε ένας ιός, ο ιός της ανεξαρτησία και την ευτυχία.

Για τον λόγο αυτό θα επικρατήσει.

Ανεξάρτητα W Βενετία!

If you liked my post, feel free to subscribe to my rss feeds