Itàlia en l’últim crit atacs Vèneto: avui en dia centenars i centenars de venecians l’interior de la seu dels carabinieri. Potser perquè retractar de la seva suport a la veneciana Partit Nacional?

Com és la por italià veneciano estat d’independència i el nombre de vots és el Veneciana Partit Nacional guanyant per justificar aquest acte democràtic digne de la de policia més brutal règim?

Avui succeir – i com escriure és encara passa – un cas greu sense precedents, que en la nostra opinió, soscava la base democràtica d’aquest Estat, que probablement va arribar a la final dels seus dies.

Avui divendres 29 de maig, diversos soldats de Carrabiners, i de la Guàrdia di Finanza – és inexplicable per què aquest altre conjunt de militar italià s’ha activat, si no per fer un treball brut – estan duent a terme una inspecció minuciosa a centenars veneciana dels ciutadans que van signar en suport de la llista electoral de Venècia Partit Nacional per la província de Pàdua.

No sabem les raons que han portat a l’Exèrcit a dedicar una especial a l’atenció que ens ha permès presentar a aquestes eleccions locals, permetent fer un curs totalment democràtic. Deixem als nostres advocats legal conseqüències, tot i tenint en compte la informació que sorgeixi.

Estem profundament commocionats i tristos, perquè estem aprenent dels detalls que són preocupants tenint en compte la forma en què aquests controls s’estan duent a terme. No troba justificat que a l’interior d’habitatge de centenars de ciutadans de Venècia, sense fins i tot qualsevol pena per als ancians, aquests uniformats es mostren, sovint sense ni tan sols exposant les seves raons, en representació de l’Estat italià, a vegades fins i tot en una forma aproximada i mancada de qualsevol sentit, per dur a terme els interrogatoris que aprenem són bastant vagues, o d’intimidar pels comandants que apareguin a la seu dels carabinieri, sense donar més raons.

Aquestes notícies provenen de tota la província: Saccolongo, Albignasego, Cadoneghe, Cittadella, Grantorto, Candiana, Polverara i així successivament. Families senceres de la nostra són humiliats pels aficionats que tinguin el timbre de la porta del seu anell de carrabiners, potser davant de veïns, i es pregunten “¿qui sap el que han fet”.

Anem a imaginar per un instant la forma en què aquests ciutadans se senten malament per ser forçat el marc d’aquest poc ortodox interrogatori i es va preguntar si “¿sap PNV”, o “Has avall una llista electoral per al PNv”, o si “la seva signatura per PNV s’ha obtingut” potser amb un to hostil que s’ha informat que ens en alguns casos.

Ordres com “presentar a la seu dels carabinieri a molt tard el dilluns demà “, de” que estan obligats a presentar-se en l’exèrcit compost per 5 de juny “fer Certament no donar una sensació de respecte democràtic cap als que avall nostra llista.

En realitat, el nostre temor és que en aquesta situació, algunes persones es posen en una difícil situació i amb por fins i tot a retractar han signat, o fins i tot pretendre no ho reconegui. Podem dir que qualsevol venecià que vol evitar problemes, en enfront d’un uniformat que li demana Carabiniere aquestes qüestions, és, com a mínim, posar en una situació difícil i que almenys seria caure en la temptació de donar un pas enrere. Encesa
D’altra banda ens sentim encoratjats pel fet que molts no estan sent intimidats pels representants de l’Exèrcit italià: entre tots els que indiquen un valent dona d’edat avançada més de 90 anys que va fer fugir dels carrabiners utilitzant el seu caminar enganxar! Altres en canvi han cridat plorant dient-nos que van lamentar la signatura per al PNV, perquè no creuen que acabarà dins dels carabinieri la seu d’aquest.

Suggerim que, en qualsevol cas, tots els ciutadans de Venècia sempre preguntar el nom, cognom, i targeta d’identitat de qui presenta aquesta operació, que en totes les proves es realitzat amb motius polítics. Tot això és la democràcia? Per a nosaltres és realment sembla una cosa totalment diferent, sembla que el gust de la policia estatal que Itàlia vol imposar a colpejar PNB, Partit Nacional de Venècia, que és la primera que ha decidit demanar el consens popular entre els venecians que indica un just objectiu de procurar, que és la independència de Venècia, per arribar a través d’un democràtic referèndum amb observadors de la comunitat internacional. És evident que l’Estat està mostrant molta por. Ens preguntem si no és aquest raó per aquesta causa “, dedicat” a l’atenció, ja que no hi ha altres atac a altres llistes que estan participant en les eleccions provincials. Som tan temible per l’Estat italià, que està intentant amb totes les seves forces a la cantonada nosaltres, fins i tot pels nostres partidaris espantar?

Aquestes persones saben les urnes i els votants intencions molt millor que nosaltres i el pensament que sorgeixen naturalment, és que la nostra comunicació és el que més ens consens en que l’italià havia predit parts.

Altres preguntes sorgeixen naturalment: existeix un arxiu secret en algunes d’aquestes oficines Italià lamentable que es planegen llançar una lamentable repressió operació de política gust?

Un arxiu clarament no autoritzada i, malgrat les consideracions sobre la privacitat, en la qual els noms, cognoms, edat, i qualsevol relació ja estan recollits? Potser a partir d’avui aquest arxiu secret que ens imaginem que existeixen en el Ministeri de la Interior informarà també el perfil d’un personatge en funció de les respostes que la nostra partidaris estan donant …

És raonable preguntar si tot això, perquè el que està succeint en aquests dies – i que diuen que molt tranquil lament – és tot menys normal.

En realitat, ja hem obtingut la nostra victòria, perquè gràcies a la repressió dirigides a evitar que les nostres llistes de participar en les eleccions, anem a tenir una molt de solidaritat i suport que ens fa entendre que s’estan duent a terme cap al camí correcte.

Podem dir que els italians si volen evitar que participin en la propera eleccions, llavors nosaltres farem un gran favor, ja que serà més fàcil per a nosaltres per guanyar un major suport per a una àmplia victòria en le següents regionals eleccions, quan el Partit Nacional veneciano donarà un avís de desallotjament a la Elenc que és mantenir en el domini italià..

Certament, quan es va iniciar el PNB, sabem que el temps que vindrà quan ens es troba molest, quan va escriure “Veneto 201X independència i felicitat” que que sabia que en comptes de deixar que X no hi hauria un nombre petit, potser un 0, 1 o 2 i per aquesta raó tenim llest: Itàlia no pot fer res, perquè el nostre partit és digital, d’una nova generació, undestructible. Som un virus, el virus de la independència i la felicitat.

Per aquesta raó anem a prevaler.

W Venècia Independent!

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!