Saquejar la seu del PNV: és la persecució per amb nosaltres va arribar a la conclusió?

Vot per la independència, la votació per la llibertat, la votació PNV

Aquest matí, en nom de Pàdua de l’oficina fiscal, la seu del Partit Nacional Veneciano (PNV), ha estat saquejada. Com a part d’una investigació en relació amb una signatura falsa (sic!), L’Estat italià va aprofitar l’oportunitat per avançar i envair la seu del PNV.
El veneciano Partit nacional no té res a amagar, de fet, ha deixat amb la màxima tranquil litat que 6 (sis) de Carrabiners per completar la seva feina.
Al final de la saquejar aquests soldats de l’Exèrcit han determinat que no hi havia res que ells estaven buscant. Res, de fet, han estat confiscades.
Hem de deixar clar que la Força Armada represenatives clarament de vergonya per haver de completar una ordre de clar caràcter polític i que revela una obstinada persecució cap al PNV. El PNV, en qualsevol cas, no es va intimidar per aquest tracte injustificat per qualsevol urgència i / o gravetat i motivació en el mèrit, ja que cap dels seus membres, països candidats, o simpatitzant del PNV ha estat acusat de res.
Aquest cas és encara més greu perquè va succeir enmig d’una campanya electoral per a les eleccions a la província de Padua y Venecia, la primera elecció que participen polz
Si aquest és el principi, ens preguntem, què passarà l’any vinent, quan el PNV li demanarà els vots en les eleccions regionals per obtenir el mandat explícit a la convocatòria d’un referèndum d’independència?
En realitat sabem que el camí per aconseguir la nostra llibertat és perfectament legal i una via democràtica, per tant, és evident que el sistema italià no sap ja com contenir la set d’independència de Venècia.
El Partit Nacional també veneciano anuncia que va a protegir el nostre bon nom i la imatge, i fins i tot exercir el dret pels mitjans legals per defensar a nosaltres mateixos que hi ha darrere d’aquest complot en contra de nosaltres.

El Secretari de la Gianluca Busato PNV, que avui celebra el seu 40. Aniversari en una forma molt original, ha declarat: “el polític-judicials atenció cap al PNV continua, enmig d’una campanya política. Espero que aquesta broma es sson final. El PNV en menys d’un any ha alterat l’equilibri polític veneciano, gràcies a un programa detallat de la qualitat i debth i en la força intel lectual i la dedicació als ideals dels seus membres, que s’ha reunit cap coincidència en el panorama polític de la nostra Nació veneciano. Espero que demà no hi haurà una repetició de la broma informativa que hem presenciat el dissabte passat.
En qualsevol cas, l’objectiu d’impedir venecians a votar a favor de l’única alternativa política i democràtica per la seva llibertat ha fracassat, que és el veneciano Partit Nacional, el partit que té com a objectiu la celebració d’un referèndum per la independència de Venècia.
A partir d’avui és encara més evident que, per tal de defensar la nostra llibertat, hem de votar PNV, hem de donar suport als nostres candidats a president a les províncies de Padua y Venecia, Stefano Venturato i Sabrina Tessari ”

Treviso, 14 de maig 2009

Oficina Política de PNV

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts